studio-139

Subtitle

Home

view:  full / summary

Nagelstudio Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 7:35 AM Comments comments (38)

Nagelstudio Den Haag

 

Nagelstudio Den Haag | Uw nagels onderhouden

De nagels, natuurlijk wilt u deze mooi houden. Elke vrouw heeft zo nu en dan behoefte aan een waar stukje verwennerij. Deze verwennerij vindt dagelijks plaats bij Nagelstudio Den Haag. Een all-round beauty centrum mogen wij gerust genoemd worden. Nagels, wimpers, wenkbrouwen... Alle gebieden van beauty beheersen wij. Op moderne wijze de klant zo goed mogelijk helpen, in de randstad zijn vele vrouwen u al voorgegaan met een behandeling bij Nagelstudio Den Haag.

 

Nagelstudio Den Haag | Een heerlijke behandeling

Heerlijk genieten bij Studio 139. Een behandeling die u met recht verdiend. Onze specialisten maken tijd voor u vrij om er zo een heerlijke sessie van te maken. Aarzal niet en kom gerust een keertje vrijblijvend langs. Geniet van onze nieuste trucs en tips op het gebied van beauty.

 

Nagelstudio Den Haag | Aan u de keus

Snel een afspraak inplannen? Kom langs of bel ons telefonisch.

Schoonheidssalon Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 6:15 AM Comments comments (0)

Schoonheidssalon Den Haag

 

Schoonheidssalon Den Haag | Uw gezichtsbehandeling

Uw gezicht, ongeacht uw leeftijd; deze wilt u natuurlijk nog lang blijven onderhouden. Schoonheidssalon Den Haag is een studio voor alle leeftijden. Gelegen in hartje Den Haag hebben wij vele specialisten lopen die u graag verder helpen. Ongeacht de wensen, samen gaan we eruit komen. Op slechts 10 minuten lopen van Den Haag Centraal zijn wij te vinden. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden. Kom snel een keertje langs!

 

Schoonheidssalon Den Haag | Overige beauty zaken

Dankzij onze veelzijdigheid kunt u nog meer dan alleen een heerlijke behandeling aan het gezicht ondergaan. Zo hebben wij ook specialisten voor de nagels en de wimpers. Heerlijk op ontspannen wijze genieten van een behandeling. Fantastisch, elke vrouw moet dit zo nu en dan ondergaan.

 

Schoonheidssalon Den Haag | Wanneer komt u?

De vraag is, wanneer komt u een keertje langs? Wij hopen zo snel mogelijk. Tot gauw!

 

Wimperextensions Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 6:10 AM Comments comments (0)

Wimperextensions Den Haag

Wimperextensions Den Haag | Snel mooie wimpers

Lange wimpers, erg fraai om te zien. Misschien ziet u andere vrouwen wel eens schitteren en denkt u: Dat wil ik ook! Kom dan snel langs bij Wimperextensions Den Haag, wij zorgen voor de wimpers die u altijd al heeft gewild. Met grote zorg gaan onze specialisten aan de slag. Zij proberen zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen. Kom snel en keertje langs en laat u lekker verwennen. Alleen, of met een vriendin...

 

Wimperextensions Den Haag | De vele kanten

Mooie wimpers die heerlijk lang zijn, een mooi gezicht. Maar Wimperextensions Den Haag is meer dan dat. Ook worden nagels en gezichten verfraaid op aanvraag! Na een lange werkdag lekker ontspannen en voor een zacht prijsje een ware metamorfose ondergaan. Wij zorgen ervoor dat u als herboren de studio verlaat.

 

Wimperextensions Den Haag | Uw partner

Zo snel mogelijk een behandeling ondergaan? Kom gauw een keertje langs.

Gezichtshandeling Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 6:10 AM Comments comments (0)

Gezichtshandeling Den Haag

Gezichtshandeling Den Haag | Uw schoonheidsspecialist

Een specialist die u echt helpt. Dat is Gezichtshandeling Den Haag. Wij zijn al jarenlang actief in Den Haag om mensen lekker in het zonnetje te zetten. Een beauty behandeling, iedereen verdient er wel eentje op zijn tijd. Kom alleen of samen met een vriendin, heerlijk genieten in samenwerking met Studio 139. Laat weten wat de wensen zijn en onze specialisten zullen voor u te werk gaan. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Gezichtshandeling Den Haag | Nog meer mogelijkheden

Er is natuurlijk meer mogelijk dan alleen een behandeling aan het gezicht bij Gezichtshandeling Den Haag. Ook uw nagels en wimpers kunenn bij ons mooier gemaakt worden. De mogelijkheden bij ons studio in Den Haag zijn op het gebied van beauty groots. Kom snel een keer langs, het liefst vandaag nog!

Gezichtshandeling Den Haag | Bereikbaarheid

Er is voldoende parkeergelegenheden, tevens zijn wij op loopafstand te bereiken vanaf Den Haag Centraal. Tot snel!

Nagelsalon Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 5:20 AM Comments comments (0)

Nagelsalon Den Haag

Nagelsalon Den Haag | Uw nieuwe salon

Op zoek naar een nagelsalon in Den Haag van topkwaliteit? Studio 139 is een erkende speler op de markt in Den Haag. Dagelijks maken wij onze klanten blij met een sessie van topkwaliteit. Nagelsalon Den Haag ligt ideaal voor werkend Nederland, op slechts 10 minuten lopen van Den Haag Centraal. Uw nagels zijn tegenwoordig een belangrijk teken van schoonheid. Wij verfraaien deze op bijzondere wijze, u zult versteld staan van het resultaat!

Nagelsalon Den Haag | Veelzijdig bedrijf

Niet alleen uw nagels worden keurig door ons verzorgd, ook de wimpers en uw gezicht worden nog mooier gemaakt. Een heerlijke behandeling die wij graag voor u verzorgen. Misschien wilt u wel een vriendin meenemen en samen lekker genieten! Kom gezellig langs en laat u verrassen door de kunnen van Studio 139.

Nagelsalon Den Haag | Snel contact

Kom snel in contact met Nagelsalon Den Haag, wij helpen u verder!

Nagels Den Haag

Posted on September 18, 2015 at 5:20 AM Comments comments (0)

Nagels Den Haag

Nagels Den Haag | Uw nagels verfraaien

De mooist mogelijke nagels, Studio 139 helpt u er graag aan. Wij zijn een echt Haags bedrijf die van resultaten houden. Nagels Den Haag zorgt dankzij de service en kwaliteit voor louter blije gezichten. Nagels, wimpers, gezichtsbehandelingen... Alles is mogelijk dankzij ons veelzijdige personeel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit waardoor alle klanten met grote zorg goed worden geholpen. Kom in contact met onze mensen en maak er een heerlijke dag van.

Nagels Den Haag | De Haagse specialist

Nagels Den Haag is op loopafstand bereikbaar vanaf Den Haag Centraal, om de hoek bij Het Spui. Verwen uzelf en maak een afspraak met onze mensen. Zij zien u graag tegemoet en zijn altijd bereikbaar wannner u vragen heeft. Wij zorgen voor service en kwaliteit die u niet snel zal vergeten.

Nagels Den Haag | Kon snel langs

Kom snel langs bij ons en laat u heerlijk verwennen. Wij zien u graag tegemoet.


Rss_feed